Om Ställningsbyggarna i Sundsvall AB

Ställningsbyggarna i Sundsvall AB bedriver huvudsakligen verksamhet inom området Byggnadsställningar. Vi bygger även olika typer av Väderskydd och tillhandahåller tjänster och utrustning inom området Gasoluppvärmning/Byggvärme.
Företaget bildades 1979 och kunderna finns inom Bygg-, Industri- och Anläggningssektorerna, främst i Sundsvallsområdet och mellan-Norrland.

Kontor och lager är lokaliserat till Kolvägen 14, strax intill E4:an vid södra utfarten från Sundsvalls centrum.

Vår produktportfölj omfattar:
• Montering, demontering och uthyrning av olika typer av byggnads-ställningar.
• Konstruktion, byggnation och uthyrning av olika typer av väderskydd.
• Leverans och montage av Gasol/Gasolutrustning/Byggvärme för värmeapplikationer inom främst Bygg- och Industrisegmenten.
• Uthyrning av Saxbord/Lyftbord.

Bildexempel på ovanstående finns på olika ställen i hemsidan.
 
 Företagets målsättning är att bedriva en lönsam verksamhet med produkter av hög kvalité till nytta för våra kunder.
 
 Våra styrkor ligger i kompetensen och tillgängligheten. Vi tar oss an kundernas önskemål och utmaningar och presenterar säkra och rationella lösningar inom de områden vi verkar och ska vara Ditt självklara val av ställningsentreprenör.

Säkerhet och kvalité är idag viktiga honnörsord. För oss är det en självklarhet. Utbildad personal kombinerat med ett systematiskt arbetsmiljöarbete innebär att Du blir nöjd som kund. 
 
Ställningsbyggarna i Sundsvall AB en auktoriserad Ställningsentreprenör och bl.a. medlem i STIB (Ställningsentreprenörerna Inom Byggindustrin), Svenskt Näringsliv, Sveriges Byggindustrier och Västernorrlands Byggmästarförening.

Ställningsbyggarna i Sundsvall AB

Carl-Göran Grönvik & Peter JanssonGå till Mobilversion