Om företaget

Ställningsbyggarna i Sundsvall AB är ett medelstort privat företag som huvudsakligen bedriver verksamhet inom produktområdet "Ställningar" och "Fallskydd". Vi fixar det mesta inom området och konstruerar och hyr även ut olika typer (och storlekar) av "Väderskydd". Under den kallare delen av året och erbjuder vi tjänster och utrustning inom segmentet Byggvärme (alstrad av Gasol och Gasolutrustning). Utrustningen äger vi själva medan Gasolen levereras av etablerade Gasol-leverantörer. Företaget bildades 1979 och kunderna finns företrädesvis inom Bygg-, Industri- och Anläggningssektorerna, främst i Sundsvallsområdet och mellan-Norrland, men även på andra håll i landet. Kontor och lager är lokaliserat till Kolvägen 14, strax intill den södra utfarten från Sundsvalls centrum.

 

Vår produktportfölj omfattar:
• Konstruktion, montering/demontering och uthyrning av de flesta typer typer av Ställningar.
• Konstruktion, montering/demontering och uthyrning av olika typer och storlekar av Väderskydd.
• Leverans och montage av Gasol/Gasolutrustning/Byggvärme för värmeapplikationer inom främst Bygg- och Industrisegmenten.
• Etablering och uthyrning av utrustning relaterade till nämnda produkter.

 

Företagets målsättning är att bedriva en lönsam verksamhet med produkter och tjänster av hög kvalité - till stor nytta för våra kunder. Företagets styrkor ligger i kompetensen, kreativiteten, erfarenheten, tillgängligheten och våra varumärken. Vi tar oss an kundernas önskemål och utmaningar och presenterar säkra och rationella lösningar inom de områden vi verkar. Vi ser oss mer än gärna som Ditt val av Ställningsentreprenör.

Vi jobbar kontinuerligt med Säkerhet och Kvalité. För oss är det en självklarhet. Utbildad personal kombinerat med ett bra arbetsmiljöarbete och sunt förnuft innebär att vår målsättning är att Du som kund ska känna Dig trygg och säker. Ställningsbyggarna i Sundsvall AB en STIB-Auktoriserad Ställningsentreprenör och medlem i bl.a. branschorganisationen STIB (Ställningsentreprenörerna Inom Byggindustrin), Svenskt Näringsliv, BI (Sveriges Byggindustrier) och Västernorrlands Byggmästarförening.

 

Ställningsbyggarna i Sundsvall AB

Carl-Göran Grönvik & Peter Jansson